Jo toinen kauneuskisan voitto samaan perheeseen

Haminalainen Mari Peippo ei ole ihan varma, onko hän muistanut kertoa Viiville, että hurmurityttö on juuri voittanut Kissafani-lehden Söpöin kissa 2020 -äänestyksen.

– Olen minä varmaan sille höpöttänyt tämänkin uutisen kaiken muun ohessa, mutta Viivi on niin rauhallinen tapaus, että ei se juuri korvaansa letkauta. Ainoastaan, jos lupaan sille illalla aamupalaksi lihaa, se tulee jo neljältä herättämään minut ruokintapuuhiin, Peippo naurahtaa.

Viivi on Marin silmäterä, jonka kanssa on yhteistä taivalta kertynyt lähes koko Viivin elämän ajan. Kissa oli vain 10-viikkoinen pentu muuttaessaan Peipon lemmikiksi.

– Näin kuvan pentueesta ja kun kävin katsomassa Viiviä paikan päällä, tiesin heti, että Viivi on minun kissani, Mari muistelee.

Empaattinen ja hellä mirri

Peippo myöntää, että hän ei ollut varsinaisesti suunnitellut kissan hankkimista, sillä hän suri vielä edellisen kissansa menetystä.

– Edellinen kissani Kisu-Nokinenä kuoli toukokuussa 2011 ja olin niin surullinen, että en uskonut ikinä voivani ottaa uutta kissaa. Kun Viivi-pentu kuitenkin muutti luokseni elokuussa, se osoittautui parhaaksi mahdolliseksi lohduksi.

Lue lisää Kissafanin numerosta 6/2020!

 

Söpöin kissa 2020 -äänestyksen voittanut Viivi

Söpöin kissa 2020 -äänestyksen voittanut Viivi sai yli 30 prosenttiakilpailussa annetuista äänistä.